{Latest} 3 September KBC Question & Answer 2021 (Updated)

0

Question and Answer 2021 from the KBC on September 3rd- You must be aware of this anytime the KBC program begins. Since then, all of the questions have been asked in Kaun Banega Crorepati. The solution to all of your questions may be found on this page very shortly. Because live streaming is available on this website. And whatever the response is. The right solution is supplied in 90% of the cases. LIVE Answers for KBC 3 September Play-Along

As a reward for our efforts, please rate this post and let us know what we can do better. If you wish to play KBC as well. So, have a look at the following article. This article contains all of the necessary details. How to register for Kaun Banega Crorepati and how to attend a KBC game. KBC Question and Answer 2021, 3 September

3 September KBC Question Answer 2021

Q1- For which of these popular street food would you mainly use puffed rice?
Ans- Jhala Muri

Q2- What can you mainly do with the Zoom application?
Ans- Participate in webinars

Q3- Which animal name appears in the title of this movie?
Years- Bull

Q4- Which organization has the right to declare a global health emergency as a pandemic?
Ans- WHO

Q5- Recognize the song after listening to this tune?
Ans- Rangeela Ray

Q6- What was the reason given by Navami Osaka for withdrawing from the 2021 French Open?
Ans- Mental health

Q7- Who is Bank Mitra?
Ans- Correspondent appointed by the bank

Q8- Telangana minister KTR, citing the list of medicines for Kovid-19 with difficult pronunciation, typed whom in his state I suspect__ji pakka hai role to play in this?
Ans- Shashi Tharoor

Q9- Which animal breed are Labrador, Pomeranian, and German Shepherd?
Ans- Dog

Q10- Which part of the body is affected by a disease called Popeye deformity?
Ans- Biceps

Q11- Which of the following is not a country?
Ans- West Indies

Q12- What is his birth name from actor turned politician?
Ans- Gaurang Chakraborty

Q13- Has anyone ever said “You score like runs in cricket” while praising Major Dhyan Chand?
Ans- Don Bradman

Q14- Who is the only politician who has been the Deputy Prime Minister of India twice during the tenure of two different Prime Ministers?
Ans- Chaudhary Devi Lal

Q15- The wicket of Travis Dowlin is the only international wicket of which former Indian captain?
Ans- MS Dhoni

Q16- In which country was the Azad Hind Radio Service first started in 1942 under the leadership of Netaji Subhas Chandra Bose?
Ans- Germany

Hello, My Name is Arpit Mishra. A Full-Time Blogger, Affiliate Marketer, and Founder of Helptimes.in. I am Passionate About Blogging and Content Writing.